girls - фантом

одну полишаю - інша трапляється зразу натомість.
раз - і молоді бруньки до мене, старої яблуні, прищепились.
та хоч би на одній із вас могла затриматися свідомість,
хоч одна б - лишилась.

я проходжу з вами крізь полум*я, воду, мейк-ап і шопінг
і вогненні кучері недбало поміж пальцями пружиню.
та немає такої, яку б захотілось дізнатись підшовно
й наректи: дружина.

хоч часом здається: ось, знайшлася уже моя люба Грета!
та згодом я помічаю, що в неї качині губи й очі повії.
напевно, я з тих, хто може до смерті закохатися в лик портрета
і кохати його в божевільні.


Рецензии