Помилка

Ви всі однакові, хоча назовні різні.
За три мільйони чи вже більше навіть вас?
Коли закохані буваєте кумедні,
А коли крига в серці - відвертаєтесь від нас!

А ми всі схожі у душі, напевно:
Чутливі, милі  і, мабуть, дурні,
Бо часто віддаєм серця даремно
Не тим. Негідним. Не своїм.


Рецензии