Бездомним цуценятком скiмлить дощ

Бездомним цуценятком скімлить дощ:
“Пусти до хати, я замерз до біса...”
В час  пізнній  витанцьовує  гульвіса,
Та не заробить й мідяка для  прощ.

Ласкавий Боже!.. скрапує сльоза
Із гілочок  зеленої смереки.
Десь в небі грім відлунює далекий,
Вниз  котиться,  палахкотить  гроза.

Ще запах хвої...  сльози на щоках...
Слова образ нестерпно  палять душу.
Скроплю сльозами я червону ружу...
Танцюють крапелини на дротах.

Нуртує гріх, мов в джерелі вода.
Цілуй мене, бо я ще молода!


Рецензии
Уважаемая Вера Васильевна, благодарю за прекрсные сонеты.
Наступающим Новым Годом! Солнечный ветер в ваши поэтические паруса!
Уважением - Тимофей19291937

Тимофей Синицкий   31.12.2013 09:21     Заявить о нарушении
Благодарю, дорогой Тимофей Антонович! С Новым годом!

Вера Кухарук   01.01.2014 15:48   Заявить о нарушении