Ос ння казка

Дерева в лісі вдягнені яскраво,
зелені шати змінили на шовкове волокно
і промінь сонця так ласкаво
їх пестить,шкода,так швидко все пройшло...

Пройшла весна та ніжна,мила,
що одягала все в зелений оксамит,
за нею літечко оте минуло,
що додавало сміху й спогадів на рік.

Осінь казкою востаннє завітала
перед сном спокійним до зими.
Барви яскравіші підібрала,
щоб зміни з радістю зустріли ми.


Насолоджувалися красою та спокоєм
світанками з краплинами кришталю...
Дивились в небо-синє і бездонне,
мов очі,що їх кожен має.

Осіння казко,неймовірна сило,
тримай в полоні плин моїх думок,
Адже писати так сміливо
можна,знаючи який урок...

Ти принесла,обдарувала дивно,
всі вдягнені,мов принцеси на балу...
О,казко,казко,дякую я щиро:
за спокій,впевненість,красу!

   7.09.13


Рецензии
НАЙОМЕ ЩОСЬ...) АЛЕ ТАК НІЖНО..

Наталия Пеньора   04.11.2013 17:41     Заявить о нарушении
Наточко,так і має бути-це ж осінь...

Микуляк Татьяна   06.11.2013 02:07   Заявить о нарушении