Не край мое серце

Не край моє серце крилом заметілі,
Я все ж перейду полюс вічної мли.
Нехай ти живеш у ошатності білій,
Внесу різнобарв’я, лиш піснею линь!

Чекай зорепади в снігах, королево,
Пройду метеором над світом крижин.
Вмить ранок одягне відтінок рожевий,
Погляне світило на день, що ожив.

Не треба згасати в пориві трагічнім,
Проміння вже грає на різні лади.
Ним щастя здичіле впіймаю велично,
Не буде в сюжетах змертвілих біди.

Не край мою душу морозом колючим,
Воскреснув неспокій, прозріння приніс.
Уп’явся стрілою десь в серці разюче
І дав почуттям шати зоряних місць.

11:09, 29.10.2013 рік.

Зображення: http://wap.mobilmusic.ru/fileanim.html?id=1060038


Рецензии
Просто не можу не коментувати)
Як наспiвно та щиро! Бажаю спiвати зараз же ))

Вiд усей души дякую!

Эре Тиа   27.05.2014 22:01     Заявить о нарушении
Дякую щиро за Ваш коментар!!! Натхнення Вам! З повагою!

Прокопенко Юрий   27.05.2014 21:28   Заявить о нарушении
На это произведение написано 5 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.