Великодня нiч

Горить у кошику свіча,
неначе  в нього зірка впала.
І світ молитва сполуча,
в церквах сьогодні місця мало.

Стоять заможний і бідняк – 
насправді перед Богом рівні.
І ніч не визнає ознак,
ознаки в ній цілком сумнівні.

Ця ніч свічками мерехтить,
а бачиться – зоріє Всесвіт.
І поміж усіма стоїть
Ісус, розп’ятий і воскреслий.


Рецензии