Все...

Все відлунало, відійшло, загасло,
Все перетерто  в борошно  з зерна…
Ти не подав руки мені завчасно,
І я залишилась  на самоті,  сама…

Ти говорив, без мене, світ не милий,
А я не чую голосу твого…
Ти стверджував, що буду я щаслива…
То де те щастя? Ти забрав його…

Ти вирвав серце, розтоптав  надію,
З душі ти взяв, і просто насміявся…
Я помираю тихо, тихо млію…
А ти живим, коханий, залишайся…

Все відійшло, загасло, відлетіло…
Осінні хмари плакали не раз,
Мабуть, на небі,  ангели хотіли,
Щасливими благословити нас…


Рецензии