Вахтар фена

Хъфена зун хайи хуьруьз
Гьа сифте хьиз хуш тир рик1из
Гьа куьчеда  чинни куьн к1вал
Вири амай заз чидайвал

Ак1айла рагъ са уьтери
Тухвана зун мад рекьери
Муькъуън к1илел чка алай
Са мус ят1ан вун зав рахай

Вун къаншардиз атанач мад
Захъ галаз вун раханач мад
А чкадал гила масад
Вичин гуьзел галаз тир шад

Са жуьреда рик1ик зурзун акатна
Фикирна за зин вахт фадлай алатна
Дегиш хьайди анжах са абур хьана
Яшарни зин  агакьна яхц1ур хьана


Рецензии