ми

Я загадала тебе... чи ти мене?

В нас - єдиний ключ на двох. До нас і від дому. Того самого.
той, що вирішує долі.

Я відчуваю твої обійми вечорами насамоті...

хочу спати з тобою.. так.. саме спати... мурликати під ковдрою..

і цього хочеться так з кожним звуком і піснею все голосніше... у вухах..

співати...тобі...
читати...
читати тим вухам, що почують і уві сні..

ми з тобою цього так довго шукали... чекали... жадали...

...і я хочу відчувати тебе.. уночі
і вдень...

...
є ти...

є я...

в нас є ключ.

ми є дім.
...

де ще немає шпалер...

але...

Я хочу спати з тобою.. поряд..

адже це просто. так просто. тепер.

29.09.12



(song: Alicia Keys – When You Really Love Someone)


Рецензии