Живиця-Чудовиця

Олександр Виженко

ЖИВИЦЯ-ЧУДОВИЦЯ
(дитячі веселі жартівливі вірші)


“Виборний. Та це, добродію, не пісня, а нісенітниця.
Я співаю іноді, що в голову лізе…”
       “Наталка Полтавка” І.П.Котляревський
***


КНИЖЕЧКА-РОЗДВИЖЕЧКА

Книжечка-роздвижечка,
Посередині Диво-Вижечка.
Сонечко сяє. Луг зеленіє.
Співають пташки. Серце радіє.
Серце радіє,
Красу обіймає.
Це моя Україна –
Від краю до краю!

З книги «ЖИВИЦЯ-ЧУДОВИЦЯ»


Рецензии