Да веры

Я павярнусь да вас, Іванна,
Каб веры не сгасаў агонь.
Вы бераглі яго старанна:
Ляціць вугельчык на далонь.

Душа прымае падарунак
Бо сумавала па цяплу...
Знайшой, я грэшны свой ратунак
Не кіраваць больш сэрцам злу.....


Рецензии