расстояние...

Між душами не існує поняття:
різні міста чи країни,
і зовсім не важливо чи то зима, весна,літо,осінь
і за вікном сонце, вітер, сніг чи зливи...

Коли любиш, немає ніяких границь
навколо себе не помічаєш посторонніх лиць.
Кохання на відстані - нелегке випробування
буває,думаєш: за що ж таке наказання?

Я - тут, ти - там
важко один без одного нам..
Як хочеться пригорнутись, відчути твого тепла
хоча б на мить, тоді б щасливою була..

а ти не забувай дивитись щовечора на небо
десь там, я чекатиму на тебе...

Будь ласка, мене ти не втрачай
й обіцянки усі ти памятай..
Я вірю в нас ми будемо разом,
тільки хотіти треба нам обом.

Ти - частинка мого раю
"....." я тебе кохаю.


Рецензии