Твоii волошковiii очi

За днем тане день...
За саваном ночі...
Ховаю твої волошковії очі...
І тиха година для спогадів див...
Залишить сліди де у серці ти жив...
Валюта проста... за кохання й розваги...
Дарують любов свою. Дружбу й повагу.


Рецензии