***

Мої мрії

Мої мрії на сніжинки схожі.
Зустрічаю їх із височі,
Поруч випадкові перехожі...
Знову на чужому ви плечі!
 
Мої мрії на сніжинки схожі,
Наче танок ваш стрімкий політ.
Вітер переніс за огорожі...
Та далеко від моїх воріт!
 
Втримати сама я вас не можу,
Хоч на руки тихо впадете.
Мої мрії на сніжинки схожі...
На долонях знов розтаєте.


Рецензии