Журналisтам

Колєги з формою та змістом ладні
До всього здатні та придатні
Мов вовча зграя – лагдні та статні
Перукарі тих слів, що надто вже крилаті

Всі чепурненькі у строкатих шатах
Живучі при найгірших владах
Закохані у власне его миротворці
Немов і з правдою, немов на її боці

А я напевно заробляю гроші
Тріпочуся про музу і якійсь скрижалі
Навіщо? Всі ж ми зроблені зі сталі
Поборники міфічної, затертої моралі
З записником в кишені...


Рецензии