Ранком

Розрізав перший промінь ніч
Гострющим лезом…
Туман змастив світанку річ,
Як майонезом…
Уста, рожевії, зорі
Смакують ранок -
З сонцем розділений пиріг -
Його останок...
Щоб день набрати сили зміг -
Смачний сніданок…


Рецензии