Не можу на долю

Не можу на долю
Свою ображатись.
Хоч плакала вволю,
Та вчуся й сміятись.

Хоч недругів - зграя,
Мов в норах миші,
Та друзів маю
Я значно більше.

Хоч кажуть нерідко:
- Це жінці не личе.
Я ж будь-яку плітку
Б"ю по обличчю.

Нікому образ своїх
Більш не прощаю.
Свій хліб черствий
             на торти
Не міняю.

Роками самітність
Душу томила,
З тобою ж - ніжності
В очі дивилась.

В незрадливість чуття
Так вірю щиро.
Моє ти Життя
А я - твоя Віра.

22.08.1981


Рецензии