почуття, вже згасли

замальовані квіті
в кав'ярні з експресо
і ти вже ні до чого
очi вже погасли
я вже забула
карії очі твої

ні до чого вже чути
твої балади
про те,як ти винен
про те,як я не дочула
слова твої рвуть,як у небі гроза
пусти мене

ти зумів навчити мене
любити,
це саме найкраще,повір
ангел зі мною назавжди
моє вінілове серце розбите
іди вже я не тримаю...


Рецензии