знову листопад

Знову листопад і сумно трохи
і тихіше тихого  лягло під ноги
золотою ковдрою кленове листя.

Час вистав трагічних та класичного
виступу принизливо - музичного
скрипаля. У переході.

Вкрите місто сріблом, то туманами
осінь щедро пестує обманними
передвісниками снігу.

Знову листопад – літо в минулому
І щемить на серці по забутому
Як же звалося ? Мабуть, кохання.


Рецензии