П д мо ми в кнами крутиться ос нь у вальс...

Під моїми вікнами крутиться осінь у вальсі,
Подивись, я відкрила навстіж вікна...
Літо ще не встигло з нами попрощатись,
А вона вже водить хороводи манірно.

Ця осінь - вже не перша у моїх думках,
У спогадах моїх і у зітханнях.
Вона невпевненими ритмами у снах
Запрошує мене на танець, напевно, востаннє...

За моїми вікнами наспівує ще тихіше
Меланхолійні мелодії відомих співців;
Це - пора сміливих вІршів,
Теплого чаю та листя у злоті.

Ця осінь - не остання у моїх надіях,
Що в снах непевно зітхає,
Вона втомилась вже у мріях
Співати про те, як давно я чекаю...


P.s.
...Просто цієї осені потрібен хтось хороший,
Щоб не замерзали руки на вітрі;
Щоб гарячий чай рівно о восьмій,
Щоб чесний і словам своїм вірний...


Рецензии