Мы тут лазым по вси ян дэк сам

И а ны в дэкаРей ныц.
А ны хотя бы вам пня,
Шоп крызь эйзи пей зик
Да заплатыты тылям.

От пак якая звезда!
Глень но на лабуРейн, го, х!
У нас четыре РУбля. И то староселдьскы вш.
Ах, да: ОшыпКИС маляВК - ныц в старост ны й сельдь, згынь.
Село сеЛО да, бач, на камнь:
Сонца затМень ужо Ж.

И мы шо гондэ аж.
Ну, до ж уж ша инскых.
А вдРУг да дайДухТь слоНам намАкЗаты зэльДиск.

И да, сина напХай - и й хай пахНеть жыДК.
А то Журавля
А ны на нэбы ось.

ЗдРАстуйТэ, комМэрСань.
Мы вам наХлебНикы щ.

...Ну, шо, номыр смерТельНый?
Колы но квяты на гадзь
И СоньЦек скфось нэтр гам


Рецензии