***

гэта маё натхненне -
тупа глядзець у столь,
гэта маё імкненне.
я - пакаёвы кароль!

гэта мой дзень звычайны -
тэлефон,какао,дыван,
маё адчуванне часу.
гадзіннік - мой талісман.

мне ўсё адно,калі,
але я чакаю цуда,
штодзённага цуда простага,
ратунку ад цёплага бруду.

я ведаю гэты ратунак:
абдымкі і плечы твае.
прамямліць херню,усміхнуцца,
маўчаць  ці бясконца трындзець.

але я,прабач,занятая.
і даша - прабач ты мне ўсё!
усё неадкладныя справы,
сапраўднае ўсё лайно


Рецензии