Любов останньою не бува...

Пробач за те, що болісно кохаю...
Моя любов - не для земних утіх:
За неї - попаду, мабуть, до раю,
За цю любов - мене покине гріх...

Хай, кажуть, що усе, колись, минає,
Що я - забуду й покохаю знов...
Любов останньою ніколи не буває...
Та ці слова - не про мою любов...

Я в полум"ї її, мов трут, згораю,
Хоч, серце - плаче та душа - летить...
Щомиті часточка мене у ній вмирає...
Та, хай, вмирає...нащо маю жить?

Зболіле серце тихо промовляє:
"Його - немає...ти - пробач - нема...
Чудес, на жаль, у світі не буває...
Живи й надалі - як раніш жила"...


Рецензии
приємно, читати український вірш про кохання!!!Дякую автору!!!!

Виталий Коновалов   29.10.2013 01:44     Заявить о нарушении
Щиро дякую, за відгук...з теплом Н.К.

Наталья Кислощук   29.10.2013 01:57   Заявить о нарушении