ГIямру хIяллая деркIа

БякьибхIале тIама акбала,
Айзе хIу мух хIайкиле харчле.
Лебилра адамлани бала,
ДехIебгъали халкь бихIуй чагъле.

Аллагьли гибил гIямру нушам,
ДиркIахIагъа тазале, хIяллая.
Нушам гьадикалатанра батун,
Нушанра балтахIа эш дунъя.

Кьяббарагъа хIа гьаргил гIяврат,
Бузяхъенгъа х1уни шаригIят.
Гьим марургу дия дуруй гъайке,
УргIул кьанбурар дурес-гъай хIатI.


Рецензии