Класична передача кольору i матерiалy

Де загубилась троянда Ка(і)ра?
Срібні, золоті, підробнi ланцюги:
Було пришпандорене плаття додолу
На міцні гріхи.

Навіщо тікати ?
Тут проявляється навколо чорный та червоний -
Колір прикріплений на історичні цвяхи,
Крутiше ніж в тієі вишиванці,
Яка зробилася ганчірочкой у мамцi.

Та бачу все.
Де срібні, золоті,де хоч підроблені шляхи
До твоєї хати?
По чорній, по червоній, по асфальтної смузі
Йдуть дві суцільних -
Тому не можна повертати.


Рецензии
Киркор Филиппов тоже румын.

Август Борзов   25.06.2014 11:37     Заявить о нарушении
В принципе, я с указаным вами фактом поделать ничего не могу.

Доокэ   04.07.2014 04:44   Заявить о нарушении