На самотi

Мені так важко говорити
Говорити, коли хочеться мовчати,
але тобі я все-таки напишу,
Не ображайся ти на мій характер.
Ти знаєш, що мені миліша тиша
І чуєш мабуть вперше і в останнє,
Що я не вмію вже кохати,
В моєму світі інших відчуттів повстання,
Хоч і примарних але справжніх
Та серед всіх поводжу я себе як завжди,
Бо всі вони не хочуть чути правди...


Рецензии