Я зустрила його дуже швидко

               
Я зустріла його дуже швидко,
Не чекаючи днів майбуття,
І тепер вже я маю підтримку,
І не буде мені каяття.

Я кохати збираюся вічно,
Хай це знає про мене весь світ,
А кохання моє не трагічне,
А міцне як на морі той лід.

Я летіти з ним хочу далеко,
Де немає біди, темноти,
Пробіжить нам життя вільно, легко,
Без печалі, нужди, суєти.

Я дружиною стану для нього,
Бездоганність свою покажу,
І налию вина я для того,
Щоб сказати, що ним дорожу.

Я в обійми його пригорнуся,
Поцілунок у відповідь дам,
І я тілом його загорнуся,
І скажу, що його не віддам.


Рецензии