Любите не только Украину! укр. язык

ЛЮБІТЬ НЕ ТІЛЬКИ УКРАЇНУ!


Любіть своїх хитрих,та не дуже сусідів!
Як братів та сестер своїх любіть,-
Ми вдосталь "накидалися": дуль,прокльонів-
За вогнищем всіх, до купи зберіть.

Любіть своїх лютих та випадкових ворогів,
Ви вже знаете,якої кривди від них чекати!
Вони,лише схожі на пройдисвітів та чортів,-
Та до бою,нам всім проти них вставати.

Не бійтеся друзів та подорожніх,
Найгірше що вони можуть зробити,- зрадити,
Це не горе коли кишені порожні,
Голова,руки,розум є,-то можна заробити.

Найбільше бійтесь,чорствих душею,
Байдужих до добра,та  щирої правди,
Вони стирають любов,байдужістю своєю,-
Від них море горя,страждать та кривди.

Старий товариш,краще нових двох,
Але ще краще,за столом сидіти у трьох,
Вродливі жінки, та купа діток-мурах,
Добрий стіл,- допоможе накрити льох.

Я,люблю вас сусіди-брати!
Сестру Россію,та братів iз заходу,
Разом дорогу, знайдемо до мети,-
Мир та єдність, краще любого саміту.


Рецензии
Нехай на Украине, богато сад цветёт!
Народ как раньше песни красивые поёт!
Стихи пусть Пётр пишет про пашню, про любовь,
И чтобы в вашем доме не проливалась кровь!!!

Яковлев Виталий   06.10.2014 16:32     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.