Ос нь 2013

Люблю цю пору спогадів про літо
Білило інею на зелені трави,
Відсутність надоїдливих москітів
І жовтий лист на фоні синеви.
Летять у вирій зграї різних пташок,
Вже порахованих, готових до зими,
Туман ранковий, наче пара з чашок,
Закутує нас в білі килими.
І світлий сум пірнає в чисту річку,
В прозорість лісу, лине в небеса,
А я запалю на підвіконні свічку
І йде сльозами воскова роса.


Рецензии