Разреши мне просто плакать

Помози ми яко немощну, окорми мя яко странна. Обиду мою веси, разреши ту, яко волиши: яко не имам иныя помощи разве Тебе, ни иныя Предстательницы, ни Благия Утешительницы, токмо Тебе, о Богомати, яко да сохраниши мя и покрыеши во веки веков. Аминь.

Из Молитвы к Божией Матери Одигитрия (путеводительница)


***


Я от слов новозаветных
Далека - душа в заплатах
Разреши мне просто плакать
На Твоих ладонях светлых


Рецензии