Обикновени рисунки 70. Есенен дар

Вятърът донесе
златен брезов
лист.
сега той шепне
в пръстите ти 
нещо нежно...
Денят е толкова
слънчев, 
толкова есенно чист...
Твоята усмивка
ме радва
безбрежно!

Б.Калинов – Странник.
27. Октомври 2013г.
Пловдив
Художник: Б.Калинов -"Есенен дар"- комп. рисунка


Рецензии