стихи преград не знают

Птахи літають повз кордони.
Вони не ділять неба між собою.
Живуть крилаті по своїм законам.
Щасливі небом, степом та водою.

Думки людські і мрії також вільні.
Летять у вирій, нехтуючи межі.
Свободою своєю вони сильні.
Їх не лякають ані мури, ані вежі.

Так і вірші, як в небі пташка вільна
Злелеяні свободою думок.
Крізь перепони й загорожі щільні
Квітчають душі, як барвинковий вінок.

Летять вірші, кордони всі минають.
Лікують душі, серце звеселяють
Вони, як небо, всіх людей єднають,
Як теплий дощ, дарують щедрі врожаї.


Рецензии