***

Навіщо тобі ці сумні крила?
Мабуть ти не скажеш мені,
Краще зроби з них вітрила,
Щоб блукати під ними у сні.

Вирви зі спини пір’я,
Знаю, болюча справа,
Вийди з ним на подвір’я
Комусь буде під ними тепло,
А для тебе це може,забава.


Рецензии