Ша гуьзел яр

Ша гуьзел яр.

Гьатна чанда
ашкьид ялав
Экуь дуьнъя
хьанва ч1улав
Эхиз жезвач, ша
вун патав
Ша, гуьзел яр, ша.

Ша, вун экв хьухь
зи вилерин
Цавун гъед хьиз,
йиферин
Иеси хьухь зи
гьиссерин
Ша, гуьзел яр, ша.

Бегьер я вун Лезги
Чилин
Ша, чирагъ хьухь
вун зи к1валин
Ви гьар са гаф я
заз ширин
Ша, гуьзел яр, ша.


Рецензии