Останнie добре дiло...

Хтось поставив ліхтар-
Чіпсів дав на дорогу,
Сказав, що це подар
унок. Подякуй Богу,

це час не для скрипки,
час для гучної сурми -
жінки як покритки,
чоловікИ як дурні.

час - доїсти чіпси,
допити свою колу,
бо Апокаліпсис
випущено на волю.


Рецензии