Девушке Зорянке

Роки,мов вітер пролетять
Так швидко,навіть не відчуєш
Тільки зірки все ж ті горять
А ти літа рахуєш

Так хочеться дорослим стать
Щось у житті здобути
Кохання справжнє розпізнать
Любов палку відчути

Це буде потім літ за п`ять
А поки треба вчитись
Музичну школу подолать
І добре грати вчитись

Зоряно,люба,грай завжди
І успіх будеш мати
Всі перешкоди ти пройди
Ти зможеш все здолати

Твоє імення не зпроста
Не просто так назвали
Душа у тебе золота
Батьки це відчували

Здоров`я,мудрості тобі
Натхнення,перемоги
Ти будь упевнена в собі
Відкриті всі дороги.
                20.10.2013 года
                Автор:Александр Селезнёв,Никополь


Рецензии