Слова

СЛОВА

Слова,-
Всі різні,
Щирі, легкі, чисті.
Оберігають, обігрівають,молять,
До вершин підносять.

Слова…
Летять , торкають,
Глухих, німих,високих , низьких.
Засмучених,тих що сміються.
Радіють, плачуть,
І не здаються.
Вродливих,  нікчемних,
Хто напідпитку,
Стареньких , маленьких.
Усіх  хто є..
І  на Землі живе.

Слова …
На вітер не кидайте,
І чисту душу не вбивайте.
Як би то так..
Усе б навкруг росло,
буяло і цвіло.
Сміялись,раділи б
Та щастя зустріли.
Усі, хто є...
і на Землі живе.

Слова...

21.11.2012


Рецензии