***

Цудоўны край палеткаў і лясоў,
Я захапляюся табой з дзяцінства.
Але я супраць дрэнных галасоў,
Што аддаюць за наша кіраўніцтва.

Як клешч, за месца моцна ўцапіўся
І цешыць кожны дзень свае кішэні.
З палітікай дыктатар памыліўся
Цяпер кіруюць тут адны алені.

Я беларускі край, жыццё тут я люблю.
А кіраўніцтва наша ні за что не палюблю!


Рецензии