Под тем клёном, что был так недавно зеленым...

                Під тим кленом...


Під тим кленом, що був нещодавно зеленим,
Розцвіли квіти листя в кольорах незбагненних,
А гілки сором'Язливо туляться голі до неба
І жалкують за вітром - роздягнув  -
                і гуляє десь далі -
                не треба...










Фото из Интернета.


Рецензии