Ранкова мр я

Втримати час, за яким неземна рівновага...
Коло простих за своїм колоритом бажань.
Десь у легенях прокинеться ранішня жага
Втрати сумних, намальованих випадком знань...
Тихі краї, за якими мелодії літа
М'яко застелять страждань одиноких кінець,
Кличуть до себе, де серце тобою зігріте
Рухає душу у сонячну ніч навпростець...


Рецензии