Чи можу я сказати певно

Чи однакове кохання?
ото несповнене бажання
кохати и коханним буть?
Чи можу я сказати певно,
що люди люблять всi даремно,
що даром сльози лють,
кохання щоб своє здобуть?
 
Що немає любовi у цiлому свiтi,
проте,знають усi люди,
та знають йх дiти,
ще є воно,щастя у людськiй душi.
Що ще не померла ця людянна воля,
у нас с тобою,мiй друже,однакова доля,

Тож кохай ти,кохай усiм сердцем,
Та просто живи!


Рецензии