Светилось море. укр

Світилося море.

Ти бачив – світилося море?
Так дивно, як зорі нічні.
А хвилі котили узори
На плечі, на руки твої,
І пестили ніжно волосся,
Тремтливо торкалися губ…
Те сяйво примарно плелося
Тримало нас на бігу,
В обійми штовхало, благало,
І чари вогнів на воді
Тоді нас удвох повінчали.

Які ж ми були молоді!...


Рецензии