***

Не згадуй про мене, не смій...
Не дай мені знову відчути
Той втрачений рай...ти не мій...
Чужий, але ще не забутий.

Не згадуй, бо досі болить...
На серці і так одні лати...
Чому так буває: лиш " мить",
Коли так хотілось " назавжди"?

Чим далі - черствіє душа
І часто німіють долоні.
Здається - кругом мерзлота
І сльози - занадто солоні.

Свій відчай стиснувши в кулак-
Я губи кусаю до крові...
Не так я хотіла...не так...
Та вже розподілено ролі.

Життєва стрімка карусель
Несе нас в нестримнім потоці.
Коли ж ми втрачаєм людей-
Нестерпно нам в лівому боці...

Не згадуй про мене...облиш...
Я б - також...якби моя воля...
Чому ж ти так довго болиш?
Недоля моя ти...недоля...


Рецензии