залежна

Бажаю тебе покохати
Розв'язливо та завзято,
Спiвати до тебе мовою
Такою для тебе знайомою,
Зтикатися з синiм поглядом,
Пiрнати в ту бурю прокляту,
Стискати мрiйливо повiки,
Ковтати твiй голос, мов лiки,
В ранковiй зорi нерозважно
Вивчати твiй профiль уважно
Так нiжно i необережно
Я стану вiд тебе залежной.


Рецензии
Очень чувственно и проникновенно. Получил удовольствие от прочитанного!

Дмитрий Поединцев   17.11.2014 22:00     Заявить о нарушении