Ти мене кохай

Ти мене кохай

Ти мене кохай чи не кохай,
В полум’ї мої вуста,
Що ти не забажай,
Напишу тобі листа!

Любов моя як дзвін,
Крихка та розкута,
Ангел чи демон – він?
Буду тобою в світі забута!

Ти мене розважай,
Дні і ночі – мій супутник,
Бачу любові край,
Плачу про тебе – майбутній!

В любові всі ми грішні,
Але я намагаюсь,
Любити за нас двох, грішний,
Перед Богом я каюсь!

19.09.2013 р.


Рецензии