Любий

Любий - в осінь одіну кохання,
Кленовий листочок - шле тобі вітання,
Впаде скоро - не знає,
Він осінню - мить кохає.
Тремтить - наче в насолоді купається,
Промінчик з листочком грається,
Бавлять мій погляд - невже закохався?
Що на мить від серця відірвався.
Та ні - то здалося мені,
Я закохана в ці осінні дні,
Погляд в серце повернувся,
Там ти – тобі посміхнувся,
І все розпочнеться знову,
Розум з серцем веде мову,
Намагається збагнути -
Листочок, мою увагу  хоче привернути.


Рецензии