Моя мисия бути людиною

*****
Моя місія бути людиною,
Я горджусь, що я нею і є,
А життя пробігає стежиною,
І проходить у серце моє.
Як же добре, що ми є створіння,
Відчуваємо все у житті,
А разом із нашим прозрінням,
Проганяємо болі з путі.
Ти не чуєш, що важко на серці,
А все віриш у правду людську,
Пробігаєш водою з джерельця,
І проходиш у хвилю морську.
А створіння ми те , що має чуття,
Ховаємось ми,  не хочемо  болю,
А радість і сміх заходять в життя,
Приносять всім нам щасливую  долю.


Рецензии