Не вмию страждати

*****
Щасливі з коханим,
З’єднали серця,
Він мій незрівняний,
Ввійшов у життя.
З ним затишок в домі,
Тепло і надія,
Живемо в хоромах,
у радості , в мріях.
Не смутно  ніколи,
Кохання міцніє,
не знаємо втоми,
і серце не мліє,
Сказати лиш можу,
Кохання тримає,
Воно допоможе,
І страх подолає.
Я буду кохати,
Я буду кохана,
Не вмію страждати,
І це моя шана.


Рецензии
Спасибi!.. Сподобався вiрш... Бажаю натхнення. З повагою,

Виталий Самойлов 2   23.10.2013 15:07     Заявить о нарушении