Охоронець душ

Господи, Боже, помилуй мене,
Грішниці прости гріхи неосяжні,
Світло легке пусти в серце моє,
Долі моїй подаруй ти відважність.

Слово твоє – це свята зернина,
Що проходить через наше життя,
 всередині кожної людини,
Світиться зернинка щастя ота.

 Сила твоя – наймогутніше чудо,
Ти тримаєш нас під серцем своїм,
Хай почують всі віруючі люди,
Що ти є Господь – охоронець душі.


Рецензии