Признання тоб

Кохання в серці забурлило знов,
Нестриманной, палкой любов'ю
І закипіла в жилах кров,
Коли я наодинці був з тобою.

Я покохав тебе так палко,
Як ще ніколи у житті.
Мені лишень так жалко,
Що не відповідаєш ти мені.

Коли ти поруч, я гублюся,
Не знаю що тобі казать.
На тебе я щовечора молюся,
І наші долі я б хотів зв'язать.

Ти щастя, радість і моя душа,
Ти сонця промінь вранці.
Тобою хочу дихати щодня,
І танцювати дикі танці.

Ти зірка ясна серед ночі,
Що прокладає шлях мені.
І посмішка твоя, і карі очі,
Усе притягує в тобі.

Кицюня, сонце, ангел мій,
Усі думки до тебе линуть.
Ти небо, море, вітер мій,
С тобою всі печалі гинуть.

Прошу тебе не забувай,
Як дуже я тебе кохаю
І на дзвінки мої відповідай,
Тебе хоч чути я бажаю.


Рецензии